Berdekah Kami Gelak Tengok ‘Skill’ Editing Peminat Mira Filzah, Nampak Real!

Siapa tak kenal dengan Mira Filzah, pelakon cantik yang makin mendapat perhatian ramai netizen. Popularitinya berjaya mengalahkan nama-nama bintang besar yang lain apabila berjaya dinobatkan Bintang Paling Popular Berita Harian (APBH32).

Di twitter, peminat Mira Filzah kongsi foto bersama pelakon itu. Masing-masing tak nak kalah tunjukkan ‘skill’. Serius macam real je masing-masing bersama Mira Filzah. Aduh berdekah kami gelak!

Tak dapat jumpa pun takpa

Mendapat lebih 7.5k retweet, tweet ini turut mendapat perhatian Mira Filzah sendiri. Di ruangan komen, orang ramai turut menunjukkan ‘skill’ masing-masing bersama pelakon itu. Amboi taknak kalah ya?

Nampak real tak?

Memang berbakat betul peminat Mira Filzah gunakan software photoshop nak edit gambar. Apa yang mengagumkan kami adalah usaha mereka, memang ada yang nampak betul. Yang kelakar pun ada.

Haha lawak habis!

Kak Mira ingat tak dulu Kak Mira pernah dukung saya?

Memang tak kering gusi netizen lihat foto dukung ini. Lawak habis! Agak-agak ada ke baby tua macam ini.

Apa-apa pun memang terbaik juga skill dorang ini. Jangan edit yang bukan-bukan sudah okay.

Netizen terhibur

Sumber : Mira Filzah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*